rodjendan-7-1

Kako napraviti izbor savršenog restorana za proslavu rođendana

Ako tražite ideju gde da proslavite svoj sledeći rođendan, da li ste razmišljali proslavi u restoranu?

Restorani mogu biti savršeno rešenje, bilo da se radi o lokalnom ili lancu restorana. To je dobra ideja da proslavite svoj ili nečiji rođendan.

Bilo da planirate unapred ili improvizujete u hodu, restorani su zaista odlična mesta za priređivanje zabava sa prijateljima, porodicom ili saradnicima.

Restorani su savršeno mesto za proslave rođendanskih žurki

Bez obzira koja je prilika, restorani su idealno mesto za proslave žurki. Bilo da priređujete rođendansku žurku ili slavite u intimnom društvu, restorani su savršeno mesto za to.

Glavni razlog za proslavu događaja u restoranu je taj što oni nude mnogo opcija i odlične usluge. Kada pokušate da sve uradite sami, to može potrajati danima. Da ne spominjemo čišćenje nereda – očekivane ili neočekivane vrste. Sa restoranom je sve jednostavnije.

Iako je mnogo različitih restorana koje možete izabrati, uvek birajte onaj koji odgovara vašem stilu, budžetu i događaju.

Kako izabrati savršen restoran za rođendansku proslavu?

Kada je u pitanju sala za proslavu rođendana, restoran bi zaista trebao biti vaša prva stanica. Rezervacija u restoranima je često jednostavnija i jeftinija od alternative da sve sami radite.

Ipak,  važno je pažljivo planirati svoj događaj. Pred vama je nekoliko smernica koje vam mogu olakšati organizaciju.

  1. Razradite plan

Pre nego što kontaktirate restoran po vašem izboru, pripremite sva vaša pitanja u vezi sa zadovoljavanjem određenih potreba i rezervisanjem vaših rezervacija.

  1. Istražujte

Nakon što su osnovni detalji utvrđeni, istražite restorane. Saznajte gde se nalaze, kako organizuju privatne zabave, da li poseduju privatan parking, kako izgleda prosečna gužva itd. Ovo će suziti izbor restorana koje razmatrate za svoj događaj, što će vam pomoći da finalizirate restoran koji je optimalan za vas.

  1. Uverite se da je vaša rezervacija potvrđena od strane restorana

Ne dozvolite da vam mešanje rezervacija pokvari zabavu. Posebno ukoliko ste planirali intimnu zabavu, proverite na vreme da li je potvrđena rezervacija stolova ili prostora. Niko ne voli tu neprijatnu tišinu, a ponajmanje pokvareno rođendansko veče.

  1. Proverite radno vreme restorana

Ako planirate tradicionalnu rođendansku večeru, uverite se da će ona biti dovoljno duga da odgovara vašem događaju. Neretko, u većim mestima i gradovima u restoranima se organizuju do dve pa ponekad i tri proslave u toku dana, pa je poželjno da utvrdite trajanje svoje zabave. Time ćete izbeći neprijatnosti.

  1. Kreirajte meni koji će odgovarati vašem i senzibilitetu vaših gostiju

Raspitajte se da li restoran ima u ponudi formirane ponude u pogledu menija ili su moguće presonalizovane ponude poput bezglutenskog obroka ili menija bez alkohola. Neizostavni su dekoracija i muzika. Ukoliko na vašoj rođendanskoj proslavi ima dece, raspitajte se da li postoje aktivnosti i prostor ili igraonica za decu. Takve ponude mogu biti daleko povoljnije pa se ne stidite da pitate menadžere za pomoć.

  1. Dekorišite svoj rođendanski prostor

Predlažemo ukrase kao što su baneri, konfete i baloni kako bi dali ton koji zaokružuje vaš događaj. Ipak, pitajte osoblje restorana koje dekoracije dozvoljavaju za privatne zabave. Morate poštovati mesto održavanja i poštovati sve bezbednosne kodove i propise koje oni mogu imati.

  1. Sarađujte sa osobljem restorana

Budite sigurni da menadžeri restorana, osoblje i organizatori događaja rade u vašem interesu kako bi bili sigurni da imate fantastičnu rođendansku zabavu. Ne zaboravite da platite troškove događaja na vreme i dajte velikodušno napojnicu serverima za dobro obavljen posao.

Restorani su savršeni kada želite nekoga da razmazite kulinarskim iskustvom, ali takođe pružaju jedinstvenu priliku da upoznate nove ljude i stvorite uspomene koje će trajati ceo život, posebno uz veće događaje.

Restoran Ser Gilles Wedding ima mnogo društvenih iskustava kako bi vašim gostima pružio zabavno i prijatno vreme koje neće zaboraviti.

Na svakoj rođendanskoj proslavi u koktel sali, ne samo da ćete se dobro zabaviti, već imate i pristup uzbudljivom meniju koji će odgovarati vašim željama i potrebama.

Ako ste u potrazi za drugačijim prostorom za proslavu rođendana, pozovite Ser Gilles Wedding već danas ili nas posetite. Pružamo prekrasan društveni ambijent i imamo sale za zabave koje po potrebi mogu primiti veliki broj gostiju.

Uverite se u bajkovit ambijent našeg prostora i kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našim iskustvima sa rođendanskim zabavama.