ulaz-u-restoran-za-proslave

Na korak do snova

Svi znamo da nije lako odabrati salu za venčanje ili za proslavu u Beogradu jer je ponuda mesta takvog sadržaja velika, a pogoto organizovati događaj koji želite da bude za pamćenje. Da bi vam olakšali Ser Gilles Weddings restoran stvoren je iz tog razloga baš za Vas sa najkvalitetnijom uslugom.

restoran-za-svadbe-beograd-1024x487

Naša sala za proslave nalazi se u Crnotravskoj 4b, izdvojena od gradske buke i gužve, okružen rajskim zelenilom Banjičke šumice.

U potpunosti renoviran, sa svetski moderno opremljenim enerijerom i mogoćnošću prilagođavanja prostora vašim potrebama, je samo jedan od razloga zašto je naša sala za razne vrste svečanosti jedinstven izbor za svakoga.

Kapacitet sale za proslave je do 350 gostiju sa okruglim stolovima za 8 do 10 ljudi i naravno podijumom za igru tako da komfor i udobnost budu na prvom mestu.

Na usluzi vam je u svakom trenutku posebno sastavljen stučan tim, koji će vam pomoći da se sve organizuje i dekoriše po Vašoj želji, kako bi događaj koji zajedno sa vama organizujemo ostao u pamćenju i Vama i vašim gostima.

Bajkovitoj, romantičnoj i nesvakidašnjoj atmosferi u sali za svadbe doprinosi posebno urađen pod od stakla ispod kojeg su postavljene ruže.

ser-gilles-weddings-1024x466

Na našem meniju pored širokog spektra bezalkoholnih i alkoholnih pića, su i razni specijaliteti naše nacionalne kuhinje koje su naši vrhunski i posebno odabrani kuvari sa dugogodišnjim iskustvom i sa ljubavlju pripremili posebno za vas.

Da bi usluga uvek bila kompletna i samo najbolja, tu je i uvek ljubazno, posebno odabrano osoblje kako bi udovoljilo svakom vašem zahtevu i postaralo da se vi maksimalno opustite i uživate u slavlju i vašem danu.

Za goste restorana Ser Gilles Weddings, obezbeđen je i veliki broj parking mesta.

Ukoliko želite samo najbolju uslugu i da vaš poseban dan bude nezaboravan a usluga besprekorna, kako za vas, tako i za vaše goste, Ser Gilles Weddings Restoran je savršen izbor vas.