restorani-za-proslave-beograd-cene

Izbor restorana za proslave u Beogradu

Svi znamo da organizovanje i planiranje nekog vama posebnog događaja nije lako, pogotovo ako želimo da sve bude po našoj želji i za pamćenje. Koji su restorani za proslave u Beogradu i kako se kreću cene su nešto što ćete prvo pogledati kako bi se odlučili za pravi izbor.

Zato smo tu mi da vam pomognemo u izboru, bilo da je to u pitanju proslava rođendana za male i velike, proslave krštenja, proslava mature ili pak svadbe sa malim ili velikim brojem zvanica.

U današnje vreme je izbor restorana za proslavu mnogo veći nego pre, pogotovo kad je u pitanju Beograd, pa je samim tim i teže izabrati onaj pravi, ali je Ser Gilles Weddings jedan od retkih koji ispunjava kriterijume za sve što vam treba.

Nalazi se u prelepom okruženju Banjičke šume, na adresi Crnotravska 4b. Restoran je nedavno renoviran po najvišim svetskim standardima, pa čak i bez dekoracije pruža romantičan i nesvakidašnji prizor zbog poda od stakla ispod kojeg se vide ruže.

Banket sala ima kapacitet sedecih mesta od 100 do 350 ljudi, lako i brzo prilagodljiv prostor u zavisnosti od vaših zahteva i broja zvanica, i naravno obezbeđen parking kako gosti nebi morali da razmišljaju i o tome, već samo da se opuste i uživaju u događaju kojem prisustvuju kako bi ga upotpunili i zajedno sa vama učinili neponovljivim.

restoran-za-vencanja-i-svadbe-6

U zavisnosti od prirode proslave, tu je i stručan tim koji je tu da vam maksimalno izađe u susret kako bi sve vaše želje povodom proslave u restoranu ostvarili, a da bi događaj bio nezaboravan i potpun oni će se pobrinuti i za vrhunsku dekoraciju ambijenta po vašem izboru.

Ser Gilles Weddings ima i svoj prostor za koktel žurke gde možete organzovati proslavu mature kako bi se oprostili od školskih dana, poslovne proslave ili proslavu rođendana koji svake godine svi mi nestrpljivo očekujemo da proslavimo sa prijateljima i dragim osobama u potpunom ugođaju i vrhunskoj atmosferi.

Tu je i izuzetno ljubazno i stručno osoblje sa višegodišnjim iskustvom u svom poslu, pa ne morate da brinete da li će vaša svečanost biti u savršenom redu i bez stresa.

Takođe ima i razne paket aranžmane sa širokim spektrom izbora pića i više nego ukusne hrane kako bi cene proslave restorana bile pristupačne za svačiji džep, a ukoliko je to potrebno uvek se mogu napraviti i izmene po vašoj želji.

Zašto je Ser Gilles Weddings jedan od najboljih restorana za proslave u Beogradu, pokazuje to da ukoliko se odlučite da organizujete proslavu vašeg venčanja kod njih, pored fenomenalno organizovanog slavlja po najvišim standardima i vrhunsko profesionalnom uslugom, dobijate popust na aranžmane za medeni mesec i poklon večeru za prvu godišnjicu braka.

Cene restorana za proslavu u Beogradu su razne jer je i izbor restorana veliki, ali je pri konačnoj odluci od velike važnosti šta je uključeno u tu cenu jer nam je svima kvalitet i vrhunska profesionalna usluga kod važnih događaja i proslava na prvom mestu.

Zato je naša topla preporuka da Ser Gilles Wedding bude vaš izbor, jer će vaša proslava organozovana tamo sigurno biti baš ono što ste želeli.