Ser-Gilles-Weddings-4

Restoran za svadbe do 100 ljudi

Event centar Ser Gilles Weddings, prima do 350 gostiju u sedećoj varijanti, ali ukoliko želite da organizujete vaš poseban dan, krštenje, prvi rođendan ili svadbu do 100 ljudi, u moderno opremljenom restoranu, a da je usluga vrhunska, onda je Ser Gilles Weddings event centar svakako idealan izbor za vas.

Ono što nas čini posebnim i samim tim izdvaja od drugih objekata za ovakve povode, je to što brzo i lako možemo da prilagodimo prostor restorana za svaku vrstu svečanosti u skladu sa vašim potrebama.

Iako sala može da ugosti do 350 zvanica, mi vam nudimo i restorani za svadbe do 100 ljudi sa potpunim i posebnim ugođajem za vas i vaše goste. Nama je na prvom mestu komfor, udobnost i samo najkvaitetnija usluga kako bi naši klijenti uvek bili i više nego zadovoljni.

U svakom trenutku na raspolaganju vam je i naš stručan tim koji će vam pomoći da se sve brzo i lako organizuje, a da sve vaše želje budu ispoštovane.

ser-gilles-weddings-1

Enterijer ambijenta je svetski moderan, u potpunosti renoviran i funkcionalan za sve, a bajkovitoj i nesvakidašnjoj atmosferi, pored dekoracije sale po vašoj želji, svakako doprinosi i posebno urađen pod od stakla sa pogledom na ruže ispod njega.

Raznolik meni restorana za svadbe do 100 ljudi sadrži mnoštvo vrsta bezalkoholnog i alkoholnog pića, a za fenomenalnu hranu i razne specijalitete naše nacionalne kuhinje zaslužan je vrhunski tim kuvara koji sa velikom ljubavlju pored višegodišnjeg iskustva spremaju samo za vas kako bi vi pri svakom zalogaju bili u ekstazi kao kod prvog poljupca.

Tu je i profesionalno i ljubazno osoblje koje će se postarati da se maksimalno opustite i uživate u slavlju dok se oni trude da sve bude savršenom redu. Ser Gilles Weddings sadrži i veliki broj parking mesta obezbeđen za goste našeg lokala.

Mi smo se potrudili da vam ukratko opišemo kako je kod nas u restoranu za svadbe do 100 ljudi i dali vam samo neke od razloga zašto bas mi treba da budemo vaš prvi izbor, a na vama je da to proverite i sami doživite.