restoran-za-svadbe-do-350-ljudi

Restoran za svadbe do 350 ljudi

Ser Gilles Weddings, Event centar u Beogradu, sa pažljivo uređenim enterijerom definitivno treba da bude u vašem užem izboru kada je u pitanju odabir restorana za svadbe, ili čak i neku drugu vrstu proslave. Restoran prima 350 gostiju u sedećoj varijanti, a prostor je vrlo prilagodljiv i za neki drugi broj zvanica.

Među brojnim restoranima u Beogradu koji nude različite vrste usluga za vaš poseban dan, mi ćemo se potruditi da damo odgovor na pitanje koje vam je sigurno prvo na pameti dok čitate ovaj članak: Zašto baš Ser Gilles Weddings?

Pored prijatnog, ljubaznog i vrednog osoblja koji će učiniti da svaki trenutak odiše komforom i zadovoljstvom vas kao naših klijenata, nudimo prelep ambijent i moderan enterijer kao i ispunjenje svake želje kada ja program vašeg venčanja u pitanju.

Naš stručni tim vam je na raspolaganju u svakom momentu kako bi organizacija prošla bez muke i kao i svaki aspekt naše usluge, sa zadovoljstvom.

Sama dekoracija enterijera je moderna, sofisticirana i uređena sa obraćanjem pažnje na najsitnije detalje, a pre svega potpuno prilagodljiva vašim zahtevima. Nesvakidašnji izgled lokala upotpunjuje i stakleni pod sa pogledom na ruže koji donosi elemente bajke u dan koji vaš život pretvara u istu.

Ser-Gilles-Weddings-Vencanja-7-1-1024x683

Ser Gilles Weddings nudi širok asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića kao i šarenoliki meni iz kog samo što ne osetite mirise naše nacionalne kuhinje ispunjene ljubavlju i profesionalizmom.

Po ukusu svakoga, i po želji svakoga, tu smo da udovoljimo vašim zahtevima i učinimo da ovaj restoran za svadbe bude baš taj prvi izbor zbog kog se nećete pokajati.

Vaše je samo da se opustite i uživate, a sada kada ste našli srodnu dušu, dopustite da baš Ser Gilles Weddings bude vaš restoran za svadbu do 350 ljudi, i našli ste i sve ostalo što je vama i vašem odabranom potrebno!