Ser-Gilles-vencanja-27

Ser Gilles Weddings – magija na korak od vas

Ser Gilles Weddings event centar idelan je kad su svadbe, rođendani, krštenja ili poslovne proslave u pitanju. Nalazi se na Banjici, na adresi Crnotravska 4b, u samom srcu Banjice, u okruženju predivne Banjičke šume.

Objekat je u potpunosti renoviran, prostoran i poseduje sjajnu mogućnost organizovanja bilo koje proslave u veoma kratkom, i veoma efikasnom roku.

Ser Gilles Weddings event centar u ponudi ima okrugle stolove sa 8 do 12 sedećih mesta i ukupnim kapacitetom od 50 do 350 sedećih mesta, sa veoma stručnim timom koji je tu da svaku vašu zamisao pretvori u stvarnost i učini sve kako bi vaša proslava bila baš onakava kakvu ste zamislili.

Enterijer event centra uređen je po najvišim svetskim dizajnerskim standardima. Stakleni pod od ruža, moderan ambijent, stručan tim sa odličnim iskustvom, mogućnost prilagođavanja svakoj vašoj želji samo su neki od razloga zašto je Ser Gilles Weddings event centar pravo mesto za organizovanje nezaboravne proslave.

Restoran za proslave Ser Gilles u ponudi takođe ima i razne komplet pakete pića i hrane, u zavisnosti od vaših potreba. Obezbeđen parking sa velikim brojem mesta, usluge profesionalnih fotografa, mladenački apartman, kao i besplatan WiFi u celom objektu.